Drink Cool AS er et merkevarehus som utvikler og selger funksjonelle drikker på bærekraftig emballasje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har selskapet to produktlinjer: Cool Water og Cool Energy Water – begge med nøye utvalgte ingredienser og fantastisk forfriskende smaker.  

Ideen om drikkevarer tappet på papirbaserte kartonger kom til da grunnleggerne av Drink Cool oppdaget en mangel på alternativer, spesielt i det norske vannmarkedet, hvor det nesten utelukkende fantes vann på plastikkflasker i butikkhyllene. Drink Cool hadde en ambisjon om å gi mennesker muligheten til å velge papirbasert når de kjøper vann, og ikke minst inspirere til å ta bevisste valg i hverdagen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høsten 2020 ble Cool Water lansert – et forfriskende vann i 4 forskjellige smaker. Og våren 2022 lanserte vi Cool Energy Water i tre smaker. Energy Water er et alternativ til andre energi- og sportsdrikker på markedet: tappet på papirbasert kartong, uten kullsyre, med skrukork – og ikke minst med høyt innhold av koffein og BCAA, noe som gjør den til den perfekte drikken å ha med på trening.

 

Drink Cool samarbeider med Tetra Pak, som leverer kartongemballasje hovedsakelig laget av papp. Sammen tar Drink Cool og Tetra Pak sikte på å ytterlige redusere bruken av plast, fjerne aluminium og øke bruken av ansvarlig hentet papirbasert materiale i kartongene våre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DRINK COOL JOBBER KONTINUERLIG MED Å:

1. Bruke fornybare og resirkulerte materialer, slik at vi ikke tapper planetens ressurser.

2. Fokusere på karbonnøytral produksjon og distribusjon.

3. Bruk av trygg og praktisk emballasje for våre produkter.

4. Bruk av emballasje som kan resirkuleres.

5. Sørge for at Drink Cool -produktene holdes i resirkuleringsprosessen.

Målet vårt er å ha kartonger som er 100% plantebaserte, komposterbare og karbonnøytrale. 

 

Drink Cool jobber stadig med å utvide sortimentet sitt og utvikle innovative, funksjonelle drikkervarer på miljøsmart emballasje.

DrinkCool14815_1.jpg
banner cool energy water.jpg
ASSORTED.jpg
drink cool logo hvit vektor.png