top of page

Hvorfor bli ambassadør?

Oppdatert: 30. mai 2020

Available in Norwegian only.

Tidligere ambassadører

Nå rekrutterer vi ambassadører til Fadderullan 2020! Kanskje du er usikker på om du burde søke? La tre av våre tidligere ambassadører fortelle deg om deres erfaringer.


 


Anne Astrea Kustås
Foto: Privat

Anne Astrea Kustås

Ambassadør på Samarbeidsteamet i 2019

Student, Creative Industries Management


"Dette er en erfaring jeg unner alle, og uansett hva man tenker å jobbe med i fremtiden, er det så mye man kan trekke fra denne erfaringen og bruke i videre karriere."

"Jeg var med på samarbeidsteamet med Jon Anders Fiskum som Samarbeidsansvarlig (shoutout!). Som ambassadør fikk jeg ansvar for å skaffe sponsoravtaler til premier, og hente disse produktene før dagene. Jeg var kontaktperson for bedriftene som skulle stå på stand, og sørget for å gi dem et godt inntrykk av Fadderullan. Ellers bidro jeg som "vanlig" ambassadør med stor variasjon av oppgaver som skulle gjøres i løpet av arrangementet.


Jeg utviklet meg mye faglig innen bedriftskontakt og sponsing, og jeg fikk en større forståelse for for dialog med bedrifter. Fadderullan var også ekstremt sosialt, og jeg fikk med en ny stor familie der alle hjalp hverandre og støttet hverandre når arbeidet gikk inn i de sene timer.


Høydepunktet av hele Fadderullan var å stå oppe i Tårnet og se ned på folkemengden som koste seg på arrangementet vi hadde jobbet så mye med for å få i boks. Å stå der og nyte øyeblikket sammen med styret og resten av ambassadørene gjorde alt det harde arbeidet verdt det, og man fikk virkelig se at alt man hadde jobbet så mye for bli til virkelighet.


Jeg vil definitivt anbefale alle som vurderer det å søke som ambassadør til Fadderullan. Det er et intenst verv, men jeg kan med hånden på hjertet si at det er en av de vervene der jeg har lært desidert mest om team- og prosjektarbeid. Jeg sitter igjen med en mye større forståelse for case-håndtering innenfor prosjektarbeid, samt en større evne til å se muligheter i mer utfordrende situasjoner. Dette er en erfaring jeg unner alle, og uansett hva man tenker å jobbe med i fremtiden, er det så mye man kan trekke fra denne erfaringen og bruke i videre karriere."


 


Amir Jakob
Foto: Privat

Amir Jakob

Ambassadør på Sikkerhetsteamet i 2019

Tidligere student, Retail Management

"Et av mine beste minner fra Fadderullan er når Arif & Unge Ferrari hadde konserten sin på Sentrum Scene og jeg fikk muligheten til å stå for kjøring, med andre ord så satt Arif & Unge Ferrari i bilen min og det var helt surrealistisk!"

"Jeg var ambassadør på Sikkerhetsteamet under Fadderullan 2019. Jeg steppet inn som Sikkerhetsansvarlig etterhvert, og fikk til en avtale med Protect Vakthold & Sikkerhet. Og under dagene var jeg, sammen med Sikkerhetsansvarlig, kontaktpersoner for sikkerhetsselskapet.

Man får veldig mye ut av vervet hos Fadderullan, alt fra det faglige og ikke minst det sosiale.

Jeg ble med på Sikkerhetsteamet ettersom at jeg har jobbet som sikkerhetsvakt før og har mye erfaring derfra. Bortsett fra det så ble jeg kjent med utrolig mange nye mennesker, som jeg kan si er mine nærmeste venner per dags dato!


Et av mine beste minner fra Fadderullan er når Arif & Unge Ferrari hadde konserten sin på Sentrum Scene og jeg fikk muligheten til å stå for kjøring, med andre ord så satt Arif & Unge Ferrari i bilen min og det var helt surrealistisk!


Jeg anbefaler alle å søke som ambassadør for Fadderullan - det kan ikke beskrives, det må nesten oppleves!"

 

Marius Myren Nybø
Foto: Privat

Marius Myren Nybø

Ambassadør på Samarbeidsteamet i 2018

Student, Økonomi og administrasjon


"Sosialt fikk jeg venner jeg vil ha livet ut. Jeg ble kjent med så mange fine mennesker som jeg er masse med den dag i dag, og har mange gode minner sammen med."


"Faglig lærte jeg hvordan man skal kontakte bedrifter på mail. Og jeg lærte spesielt at når det kommer til samarbeidspartnere så er ikke alltid et nei et nei. Det tar tid å skaffe sponsorer men er en viktig jobb å gjøre for å stable prosjektet på beina. Sosialt fikk jeg venner jeg vil ha livet ut. Jeg ble kjent med så mange fine mennesker som jeg er masse med den dag i dag, og har mange gode minner sammen med.


Mitt beste minne med Fadderullan er når vi sto på Midtstuen, og så alle studentene som koste seg, og tanken på at dette prosjektet har vi sammen stablet på beina. Samtidig som alle de morsomme opplevelsene man ser på i ettertid.


Jeg vil absolutt anbefale andre studenter å søke som ambassadør for Fadderullan. Det er en krevende og tung jobb, men er absolutt verdt alt slitet. Det man sitter igjen med er mange gode minner og mange gode venner."


 

Ble du inspirert til å søke som ambassadør for årets råeste arrangement? Send en mail til ambassador.fadderullan@sbio.no med et kort motivasjonsbrev. Håper vi hører fra deg!Søknadsfrist mandag 27.januar kl. 23:59

Comments


bottom of page