OneCall_StudentPakka_WHITE (1).png

Et mobilselskap som tar studentene på alvor

 

Du kan spare mye på å velge StudentPakka, OneCall spanderer nemlig månedsavgiften i feriemånedene juli og desember.

 

Den hektiske studenttilværelensen gir liten plass for en romslig økonomi, og ferske tall viser at rekordmange unge er bekymret for at lommeboka ikke strekker til.

Derfor lanserer OneCall nå et helt nytt mobilabonnement, slik at du som student kan kose deg mer, og bekymre deg mindre!

– Med sommeren på hell og studiestart foran oss, synes vi det er på høy tid at et mobilselskap tar studentene på alvor, sier merkevaresjef i OneCall Pål Almark.

 

For studentene

StudentPakka inneholder 15GB med mobildata til 249,-, og i feriemånedene juli og desember spanderer OneCall månedsavgiften.

Bruker du det ikke opp, tar du med deg den ubrukte mobildataen din til neste måned.

 

"Det er jo kjempegunstig! Et billig mobilabonnement som bare funker er jo både ryddig og gull verdt! Så slipper man å bekymre seg mer enn man må."  - Ameline Tangen Sørgen (23) fra Gjøvik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildetekst: Som student har Ameline stor nytte av et billig og trygt mobilabonnement.

Ameline har vært student i fem år, og mener det kan være krevende å sjonglere studenttilværelsen med en trang økonomi.

I en undersøkelse gjennomført i 2021 oppgir 35% av studenter at de sliter med økonomien. I en annen undersøkelse ser man dessuten at 28% ser seg nødt til å kutte i matbudsjettene for å få det til å gå rundt.

Vi kan nok alle kjenne på en viss usikkerhet rundt egen økonomi etter pandemien, med boligpriser på vei opp, matpriser som øker og strømpriser på rekord-nivå.

– For oss var det viktig å kunne tilby et skikkelig billig mobilabonnement, som samtidig leverer på behovet til dagens studenter, sier Almark

Forskning viser at for mange studenter er mobiltelefonen en integrert del av den de er.

– Mobilen er jo superviktig for de fleste studenter! Man går jo glipp av så mye uten lett tilgang til det som skjer på nett, forklarer Ameline.

 

Rimelig smart

Først og fremst så skal StudentPakka være superenkelt!

Den inneholder hele 15GB mobildata, som vil dekke behovet til de aller fleste, og vel så det. Skulle man i tillegg ha ytterligere behov for mer data i løpet av måneden så har OneCall ekstra datapakker med ekstra lave priser for studentene.

I tillegg tar OneCall regningen for feriemånedene juli og desember!

 

"Vårt bidrag til en litt mer avslappet periode er at vi tar den faste kostnaden på abonnementet i juli og i desember, så kan studentene bruke pengene på artigere ting enn mobilregningen." - Pål Almark, Merkevaresjef i OneCall.

 

Han forklarer at de aller fleste studenter er opptatt av prisen, men at mange også er opptatt av at det skal være enkelt å bruke mobilen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildetekst: Mobilen er en viktig del av hverdagen, så det er fint at det ikke koster for mye å bruke den.

 

– Det må ikke være en masse administrering og greier, og studentene vil ha kontrollen selv, gjerne direkte fra mobiltelefonen.

– Gjennom appen vår har man nettopp det, full kontroll på databruken og kostandene til enhver tid, forklarer Almark.

Dagens unge er også opptatt av bærekraft og miljø, og det passer jo faktisk veldig godt siden et av våre satsingsområder handler om gjenbruk

Nå kan du nemlig kjøpe bittelitt brukte mobiler til en lavere pris, eller NestenNy, som OneCall kaller det.

–  Selv om vi som mobilselskap ikke kan redde verden alene, har vi i det minste gjort et lite forsøk, sier Almark.

Få opptil 60% rabatt på bittelitt brukte mobiltelefoner

 

 

5 tips for bedre studentøkonomi


Sett opp budsjett: Ha en plan for faste og variable utgifter slik at du vet hvor mye du kan bruke på mat, klær og festligheter/fritid etter at de faste kostnadene er betalt.

Ta opp studielån: Ta opp fullt studielån selv om du ikke trenger pengene. Lånet er rentefritt mens du studerer og du kan få god rente ved å sette pengene i banken.

Du behøver ikke å bo midt i sentrum: Boutgifter tar en stor jafs av studielånet og mange steder er kampen om boliger beinhard – spesielt rundt studiestart. Du vil tjene mye på ikke å bo midt i sentrum.

Tenk over hverdagsutgiftene: 50 kroner hver dag på mat eller kaffe tilsvarer 18.250 kroner i året. Smør matpakken din selv! Det er mye å spare på å storhandle en gang i uken fremfor å gå i butikken og gjøre impulskjøp daglig.

Jobb ved siden av studiene: Det er få som greier å overleve kun på studielånet. Skaff deg derfor en deltidsjobb, men pass på at jobben ikke går utover studiene.

 

Norges mest fornøyde mobilkunder

OneCall kan skimte med Norges meste fornøyde mobilkunder for femte år på rad. Og det er kanskje ikke så rart!

OneCall vet nemlig hvor viktig god dekning er for kundene sine, og spesielt studenter!

Derfor lover de deg dekning i 99 prosent av Norge. Og dersom du ikke er fornøyd med dekningen, får du månedsavgiften tilbake!

– Jeg er veldig sosial av meg, så god dekning er veldig viktig! Uansett hvor jeg er hen må jeg kunne ha kontakt med folk, sier Ameline.

I likhet med mange andre studenter er Ameline avhengig av mobilen for å få hverdagen til å gå opp.

– Den passer veldig godt inn i en hektisk hverdag, hvor jeg ikke har mulighet til å sette meg ned foran en PC, forklarer hun.

Når det gjelder SMS og taletid er det rett og slett fri bruk av begge deler, både her hjemme i Norge, men også til Norden og i EU/EØS.

– Så krysser vi fingrene for at studentene ofrer mamma eller pappa en SMS i ny og ne, og slå gjerne på tråden til besteforeldrene også, det setter de nok pris på, sier Almark.

 

 

Se mer på onecall.no

Bilde1 one call.jpg
Bilde2 onecall.jpg