FAQ

Når er Fadderullan i år?

Fadderullan 2021 arrangeres 17.-23.august.

Hva skjer om jeg mister  Fadderullan båndet mitt?

Ta godt vare på båndet ditt, for om du mister det så får du ikke et nytt et. Om båndet ditt ryker eller blir ødelagt, send oss en DM så tar vi det derfra. Du får et nytt bånd så lenge vi har igjen.

Bruker dere koronapass under fadderuken?

For å delta på:

  • Colour Party

  • Sail

  • Stand-up

  • The Final Show

Trenger du å vise til grønt koronapass eller negativ koronatest fra de siste 24 timene. Du kan ta gratis hurtigtest hos Kry.

OBS! Frem til søndag er det kun mulig å ta hurtigtest hos Kry på Oslo City. Fra og med søndag kan du ta hurtigtest i Nydalen og på Oslo City

Hvordan og når får jeg faddergruppen min?

Du vil få møte din faddergruppe 16. August etter immatrikuleringen. Faddere vil ta kontakt gjennom tildelte Facebook grupper spesifikt for hver gruppe. 

Hvor kjøper man billetter til arrangementene? 

Billetter til diverse event blir lagt ut et par dager i forveien av eventet. De fleste billetter blir solgt gjennom Ticketco. Det blir delt informasjon rundt billettsalg i forkant på Instagram og Facebook. 

Hvordan vil Covid-19 påvirke fadderullan 2021?

Vi jobber så godt vi kan for å lage en koronavennlig fadderuke. Vi holder oss oppdaterte på retningslinjene fra regjeringen og setter studentenes trygghet først. Ellers kommer vi til på ha de gjeldene retningslinjene tilgjengelig og synlig på nettsiden under uken. 

Har dere studentrabatter? 

Diverse rabattkoder vil være tilgjengelig når fadderuken starter under fanen "goodiebags" på nettsiden. 

Hva går fadderuken ut på?

Hver høst arrangeres BI Fadderullan, for å gi nye studenter en pangstart på studiene. Her får du en unik mulighet til å bli kjent med dine medstudenter! Gjennom sosiale aktiviteter og masse morro får du ta del i studentmiljøet og bli kjent med alt som er verdt å kjenne til i byen. Vi arrangerer konserter, grilling, fester, omvisning av skolen og mye mye mer. Vi vil at du skal føle deg godt tatt imot, og gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere! 

Hvordan kommer man seg til arrangementene?

Det vil være mulig å benytte buss, bane eller trikk for å komme seg til de ulike arrangementene. Hvis du er usikker på hvordan du kommer deg dit kan du benytte Ruter-appen. Appen vil vise ulike reiseveier med ulik kollektiv transport. Du kan også ta kontakt med din fadder for å få hjelp til å finne frem.   

Hva gjør man hvis man mangler grupper?

Om du mangler gruppe, kan du ta kontakt med Buddy.fr.oslo@biso.no

Har du andre spørsmål? Finn din relevante kontaktperson her.