top of page

FAQ

Når er Fadderullan i år?

 • Fadderullan 2022 arrangeres 15.-22.august.

Hva skjer om jeg mister  Fadderullan båndet mitt?

 • Ta godt vare på båndet ditt, for om du mister det så får du ikke et nytt et. Om båndet ditt ryker eller blir ødelagt, send oss en DM så tar vi det derfra. Du får et nytt bånd så lenge vi har igjen.

Hvor kjøper man billetter til arrangementene? 

 • Billetter til diverse event blir lagt ut et par dager i forveien av eventet. De fleste billetter blir solgt gjennom Ticketco. Det blir delt informasjon rundt billettsalg i forkant på Instagram og Facebook. 

Når kan jeg hente ut bånd og t-skjorte?

 • Du kan hente ut bånd og t-skjorte fra mandag den 15 august til onsdag den 17 august mellom C og D blokka. Tidene er følgene:

        Mandag og Tirsdag: 10:00 - 17:00

        Onsdag: 11:00 - 15:00

        NB! Gjelder kun for faddere. Fadderbarn vil få utdelt armbånd i løpet av Life hacks at BI tirsdag den 16              August.

Kan jeg hente ut bånd og t-skjorte til andre på gruppen min?

 • Nei, du må selv hente ut bånd og t-skjorte. Det er ikke mulig å hente ut for andre.

Når vil jeg møte faddergruppen min? (Fadderbarn)

 • Du vil møte faddergruppen din etter immatrikulering seremonien. Du vil finne tiden for din seremoni i studentportalen i kalenderen som "meet your classmates."

Når vil jeg møte faddergruppen min? (Faddere)

 • Du vil finne tiden du skal møte fadderbarna dine på oversikten som ble sendt til gruppelederen. NB! Noen grupper har endret gruppe nummer. Alle grupper som har endret nummer skal ha fått tilsendt det nye nummeret på mail. Husk å både sjekke vanlig mail og søppelpost.

Vil jeg få en liste over fadderbarna mine?

 • Nei, iht GDPR reguleringene kan vi ikke gi ut informasjon om nye studenter til faddere. Du vil møte fadderbarna dine Mandag 15. August. 

Jeg har fått tildelt en faddergruppe på ulik linje enn meg selv. Er det mulig å endre dette?

 • Nei, som fadder er det en mulighet at du vil få tildelt fadderbarn på ulik linje enn deg selv. Dette kan forekomme grunnet mangel på faddere på den linjen. Vennligst merk at denne avgjørelsen er endelig og det vil ikke bli endret på. Fadderullan handler om å møte nye mennesker og skape magiske øyeblikk på tvers av de ulike linjene.

Hva går fadderuken ut på?

 • Hver høst arrangeres BI Fadderullan, for å gi nye studenter en pangstart på studiene. Her får du en unik mulighet til å bli kjent med dine medstudenter! Gjennom sosiale aktiviteter og masse morro får du ta del i studentmiljøet og bli kjent med alt som er verdt å kjenne til i byen. Vi arrangerer konserter, grilling, fester, omvisning av skolen og mye mye mer. Vi vil at du skal føle deg godt tatt imot, og gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere! 

Hvordan kommer man seg til arrangementene?

 • Det vil være mulig å benytte buss, bane eller trikk for å komme seg til de ulike arrangementene. Hvis du er usikker på hvordan du kommer deg dit kan du benytte Ruter-appen. Appen vil vise ulike reiseveier med ulik kollektiv transport. Du kan også ta kontakt med din fadder for å få hjelp til å finne frem.   

Hva gjør man hvis man mangler grupper?

Har du andre spørsmål? Finn din relevante kontaktperson her.

bottom of page