top of page

FAQ

Når er Fadderullan i år?

Fadderullan 2024 arrangeres 13.-17. august for bachelorstudentene og 14.-17. august for masterstudentene.

Hvor kjøper man billetter til arrangementene? 

Billetter til diverse event blir lagt ut et par dager i forveien av eventet. De fleste billetter blir solgt gjennom Ticketco. Det blir delt informasjon rundt billettsalg i forkant på Instagram og Facebook. 

 

Jeg har fått tildelt en faddergruppe på ulik linje enn meg selv. Er det mulig å endre dette?

Nei, som fadder er det en mulighet at du vil få tildelt fadderbarn på ulik linje enn deg selv. Dette kan forekomme grunnet mangel på faddere på den linjen. Vennligst merk at denne avgjørelsen er endelig og det vil ikke bli endret på. Fadderullan handler om å møte nye mennesker og skape magiske øyeblikk på tvers av de ulike linjene.

Hva går fadderuken ut på?

Hver høst arrangeres BI Fadderullan, for å gi nye studenter en pangstart på studiene. Her får du en unik mulighet til å bli kjent med dine medstudenter! Gjennom sosiale aktiviteter og masse morro får du ta del i studentmiljøet og bli kjent med alt som er verdt å kjenne til i byen. Vi arrangerer konserter, grilling, fester, omvisning av skolen og mye mye mer. Vi vil at du skal føle deg godt tatt imot, og gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere! 

Hvordan kommer man seg til arrangementene?

Det vil være mulig å benytte buss, bane eller trikk for å komme seg til de ulike arrangementene. Hvis du er usikker på hvordan du kommer deg dit kan du benytte Ruter-appen. Appen vil vise ulike reiseveier med ulik kollektiv transport. Du kan også ta kontakt med din fadder for å få hjelp til å finne frem.   

Hva gjør man hvis man mangler grupper?

Om du mangler gruppe, kan du ta kontakt med buddy.coordinator.fr.oslo@biso.no

Vil jeg få være med på Fadderullan dersom jeg bytter Campus? 

Dersom du bytter til Campus Oslo ved starten av andre eller tredjeåret ditt, vil du bli satt i en faddergruppe sammen med andre studenter i samme situasjon. 

Har du andre spørsmål? Finn din relevante kontaktperson her.

bottom of page