top of page

HVA ER FADDERULLAN?

Fadderullan er navnet på fadderukene ved Handelshøyskolen BI, og arrangeres i tett samarbeid med BISO - BI Studentorganisasjon. Fadderullan startet opp i 2005 som et nytt konsept på fadderuken i Oslo etter at BI slo sammen sine fire campuser i hovedstaden og flyttet til Nydalen. De senere årene har også fadderukene ved campusene Bergen, Trondheim og Stavanger blitt tatt med under Fadderullan-navnet.

 

Fadderullan har siden oppstarten vokst til å bli Norges største studentdrevne arrangement, med over 4000 deltakere hvert år - bare i Oslo. Selv om alle campusene nå ligger under ett og samme konsept, er hvert campus administrativt selvstendig med sine egne styrer, og arrangerer sine egne fadderuker basert på lokale ideer, ønsker og behov. Fadderullans hovedstyre holder til i Oslo, og har i 2020 inngått et tettere samarbeid med de andre campusene for å styrke merkevaren ytterligere nasjonalt. Slik skal vi sammen skape magiske øyeblikk for alle, uansett hvor i landet du studerer.

 

Formålet med Fadderullan er å gi nye studenter en god start på studiehverdagen ved å gi dem en velkomst de sent kommer til å glemme. Under fadderuken vil nye og gamle studenter møtes, og bli kjent med hverandre på tvers av interesser og linjer. Du vil også bli kjent med alle tilbudene og mulighetene som finnes på BI, samt hvordan du kan legge opp studieløpet ditt på best mulig måte.

 

Med hjelp fra våre dyktige ambassadører og faddere, vil vi i Fadderullan gjøre vårt beste for at du skal bli godt tatt imot og bli godt kjent med dine medstudenter. Vi gleder oss til å se deg!

Bli bedre kjent med Fadderullan-styret her!

_MIH2392.jpg
_TES0846.jpg

FUNFACT! 
Visste du at vi har to låter på Spotify?
Hør dem her!

Aftermovie Fadderullan 2018
FadderullanBI

Aftermovie Fadderullan 2018

VÅRE MAGISKE ØYEBLIKK

2023

Fadderullan er tilbake og sterkere enn noen gang, følg oss på sosiale medier for oppdateringer fra årets Fadderullan.

2022

Fadderullan ble for første gang etter koronaviruset arrangert på normal måte. 

2021

Etter streaming i 2020, ble Fadderullan gjennomført med smittevern, for å skape en unik fadderuke for de nye studentene. 

2020

Fadderullan.no relanseres i ny drakt etter en lengre periode offline. Koronaviruset inntar Norge og resten av verden, som gjør at Fadderullan må gå nye veier for å kunne tilby de nye studentene et godt arrangement. For første gang blir streaming brukt som en aktiv del av fadderuken, for å kunne gi studentene en opplevelse tilsvarende en normal fadderuke. Vi inngår et tettere samarbeid med de andre campusene, for å sammen skape en unik fadderuke.

...og vi feirer selvfølgelig 15 år!

2019

Fadderullan Festival flytter fra Midstuen til Tårnet kulturarena på Økern i Oslo, og bytter navn til Fadderullan x Tårnet.

2018

Konseptet "Idyll" bytter navn til "Fadderullan Festival", og forlenges til en to dagers festival på Midtstuen.

2017

Fadderullan når nye høyder, og vi er offisielt Norges største fadderuke! Vi utvider til Bergen, Stavanger og Trondheim, og med det er vi tilstede ved alle campus. På grunn av behov for større kapasitet flyttes Idyll fra Sukkerbiten til Midtstuen.

DSC_6953.jpg
Fadderullan-15-years-header-01.png
_TES0846.jpg
Design uten navn-3_edited.jpg

2016

Fadderullan rettes mer mot de internasjonale studentene, og bytter slagord fra "Magiske øyeblikk" til "Magical Moments" sammen med ny logo.

I tillegg slipper vi to låter: "Kjør da Fadderullan" av Huemist ft. Pelihagen, og "Magical Moments" av WestAvenue. Året 2016 er også preget av dramatikk da taket på Sentrum Scene raser under Steve Aokis opptreden. Ingen ble kritisk skadet.

Fadderullan_Magical_Moments_logo_white.png

2015

Fadderullan feirer 10 år med en stor jubileums-fadderuke! Sail Challenge bytter navn til SAIL, og seilekonkurransen utgår til fordel for en enda større båtfest som viser seg å bli svært populær.

551600B3-54A8-4FC8-B550-0236E8387448_1_201_a.jpeg

2014

Fadderullan inngår en stor samarbeidsavtale med Sector Alarm, den største samarbeidsavtalen i Fadderullans historie.

2013

Fadderkongen blir vår trofaste maskot til og med 2019. Fadderullan.no lanseres.

977177_547836635269011_412063483_o.jpg

2012

Sail Challenge arrangeres for første gang, og er en seilekonkurranse mellom faddergruppene etterfulgt av en stor båtfest fordelt på flere store båter. Konseptet "Idyll" startes, og er en dagsfestival som arrangeres på Sukkerbiten i Oslo.

2011

Fadderullan får ny logo, og tar i bruk slagordet "Magiske øyeblikk".

_MIH4876.jpg

2006

Karpe (Diem) spiller på Fadderullan.

2005

BI sin campuser ved Sandvika, Schous og Ekeberg slås sammen og fadderuken ved nye campus Oslo opprettes under navnet "Fadderullan". Fadderullan arrangeres av Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

IMG_0858.JPG
bottom of page