SiO_logo_negativ (2) (1).png

SiO er studentsamskipnaden for Oslo og Akershus. Hovedoppgaven til SiO er å tilby deg som student tjenester og produkter for å gjøre studiehverdagen din enklere. For å kunne benytte deg av tilbudene må du betale en semesteravgift på 600 kr. Denne avgiften er med på finansiere SiO sine tilbud.

Tilbudene til SiO består av studentboliger, barnehager, treningssentre, spisesteder og kaffebarer, helsetjenester, rådgivingstjeneste og karriereveiledning. Sjekk ut SiOs event kalender her.

 

SiO helse er en tjeneste for alle studenter. I Oslo har SiO tre helsekontor Nydalen, Blindern og sentrum. SiO helse Nydalen har faktisk lokalet sitt på Handelshøyskolen BI, Campus Oslo. Dette gjør det enkelt for deg som student på BI å benytte deg av deres tilbud.

Tjenesten består av leger, rådgivere, psykologer, tannleger, helsesykepleier og fysioterapeuter. Du kan enkelt booke time med en av tjeneste gjennom SiOs nettside.

 

SiO athletica er samskipnadens treningssentre som fokuserer på treningsglede for alle. Når du inngår et meldemskap kan du benytte deg av alle de 6 treningssentrene i Oslo. Du kan benytte studio, svømmehall, flerbrukshall, kunstgress fotballbane, klatrevegg, gruppetrening mm.

Her er åtte gode grunner til å velge akkurat SiO athletica som ditt treningssenter.

 

  • Medlemskap til studentpris

       Som student får du treningstilbud til en studentvennlig pris.

 

  • Nær ditt studiested

       Athletica har sentre nær de største lærestedene i Oslo. Dette gjør det enkelt for deg å trene           både før, etter, eller mellom forelesninger.

 

  • 6 sentre sentral i Oslo

       Som medlem kan du trene på alle sentre i Oslo. Dette er inkludert i ditt medlemskap.

 

  • 300 gruppetreningstimer i uka

      I høysesongen har Athletica over 300 gruppetreninger i uka med et bredt utvalg, fra yoga-,            danse- og cardiotimer, til sykkel-, styrke- og kampsporttimer.

 

  • Svømming og idrettsaktiviteter

       Medlemskapet inkluderer tilgang til svømmehall og muligheten til å booke flerbrukshall,               squashbane og tennisbane til en billig penge.

 

  • PT-team

       PT-teamet gir deg den oppfølgingen du trenger. SiO Athletica har personlig trenere,                         kostholdsveiledere, massører fysioterapeuter, svømmetrenere og tennistrenere. Bygg din               egen pakke til studentpris.

 

  • Kurs

       Du har som medlem mulighet for å melde deg på kurs, alt fra crawl til moderne dans. SiO               tilbyr kurs i to rekker per semester.

 

For mer informasjon sjekk ut sio.no